Egyéb

🌞 Hőguta ⛱

Évek óta ez az első nyár, hogy huzamosabb ideig légkondi nélkül kell lennem, és nem vicces 😦 Sikeresen elköltöztem, és bár ez a lakás északi, a terasza pedig árnyékos, így is 32-36°C van kint, így csak hajnalban lehet szellőztetni, esetleg éjszaka, de azt csak ha valaki nem olyan nyámnyila, mint én, és nem bánja a muslinca-/poloskainváziót. 🐞

Ez a nyár az új élményeké, bútorszerelés, fúrás és sütés körében már többé-kevésbé elkövettem, amit lehetett, holnap pedig megyek a szájsebészhez, hogy kiszedje a bölcsességfogamat.

Néhány volt osztálytársam meghívott a Balatonra pár napra, úgyhogy ha minden jól megy, jövő hét végén már a tóba fogom lógatni a lábam, és az igazolványképnél lesz egy kis színem.

A nagymamám nincs jobban, de hamarosan kiengedik a kórházból/átteszik egy ápolási osztályra, mert nem is várható javulás. Sajnos a nagypapám nem látja tisztán a helyzetet, és nem is hajlandó meghallgatni, hogy milyen lehetőségek vannak az otthoni ápoláson kívül, így a legtöbb, amit tehetünk, hogy hagyjuk, hadd próbálja meg ellátni a mamát — szerintem eleve bukásra ítélt vállalkozás, de én sem tudok borzalmasabbat elképzelni, mint hogy soha többé nem mehetek haza a kórházból, úgyhogy nehéz érvelni ellene.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.