Tanulmányok · Utazás

Csapatépítés Csillebércen + tanulás

Múlt hétvégén Csillebércen jártunk csapatépítésen. 🙂 Kicsit le vagyok maradva a posztokkal, de sajnos nagyon összejöttek a dolgok a héten, és örülök, hogy élek.

Idén is az ex úttörőtábor bungalós részén laktunk, idén is vacakolt a fűtés, és idén sem emlékeztek a speciális kajakéréseinkre, ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat.

Nagyjából a szerkesztőség harmada volt lent, rengeteget ötleteltünk a lap üzenetéről és jövőjéről, illetve jó időre elegendő cikkötletet gyűjtöttünk össze. Egy kisebb HÖK botrány akkor robbant ki, amíg ott voltunk, úgyhogy jól átbeszéltük az egyetemi politikát is, és iszonyatosan sokat röhögtünk az activityn. 🙂

Reggel aránylag korán eljöttünk, de így is elment a hétvégének a nagy része, pedig szükség lett volna a tanulós időre.

A büntetőjog évfolyamzárthelyit szerdán írtuk, szerencsére sikerült, bár ez nem jelent sokat — feleannyi kérdés volt, mint amennyit ígértek, és tulajdonképpen konkrét kérdést se fogalmaztak meg, csak témákat adtak. Ráadásul a tanszék megsértődött, mivel egy nem reprezentatív felmérésben a őket választottuk a legrosszabbul működő tanszéknek (eddigi tapasztalataim szerint alappal), és úgy döntöttek, hogy még a ZH előtt kitöltetnek egy kérdőívet: nem volt idő rendesen kifejteni a problémákat, ahhoz viszont eléggé soká tartott, hogy az utolsó turnus, amiben én is voltam, lekésse a következő óráját.

Én szerencsére be tudtam menni egy későbbi PJ-re, viszont az az órám, ami annak a helyén volt, tényleg ugrott, és jövő héten ZH, szóval hihetetlenül boldog vagyok.

Jövő héten EKP évfolyamzárthelyi, sajnos emiatt megint hiányozni fogok hétfőn, de nem nagyon maradt más lehetőségem — annyit variáltak a követelményeken és a modulokon (nyilván HKR-ellenesen), hogy nyugodtan versenyezhetnek a BJ tanszékkel.

A tököli börtönlátogatásról szóló bejegyzésemhez még annyit, hogy megjelent a Joghistória következő száma, aminek a címlapján van a csoportképünk, illetve a magazin belsejében egy rövid cikk is olvasható az eseményről 🙂

Kedden lesz a HÖK alakulóülés, ahol a másik mostani főszerkesztő-helyettest valószínűleg megválasztják főszerkesztőnek következő félévtől 🙂 Én is ott leszek, ugyan nem tudom, hogy csak szurkolni, vagy valami cikket is kell írni belőle, de fotózni mindenképpen fogok, mivel a lap Instagramjára egyelőre csak egy képet sikerült kitenni.

Sajnos a PR még egyáltalán nem működik, mi osztogatjuk a cikkeket a FB-on az erre felvett ember helyett, de ez nyilván azon is múlik, hogy egyelőre a rovatok sem tartják a publikálási határidőt.

Végre meghirdették a vizsgafelvételt: szerdán lesz, ami nekem nagyon rossz, mivel csak későn kerülök majd gép elé, és lehet, hogy már be se fogok tudni jelentkezni — a másik opció, hogy egész napra bekapcsolva hagyom a gépemet, és remélem, hogy nem ég le a lakás.

A legjobb az egészben, hogy az este hatkor kezdődő óra egyébként normális tanára azt hiszi, hogy majd az ő órájáról fogjuk ezt a roppant kínos műveletet végrehajtani, és biztosított róla, hogy őt nem zavarja a dolog (szerintem túl régen végzett ahhoz, hogy megértse: ha az ember nincsen belépve 3-5 órával korábban a rendszerbe, nem fog tudni jelentkezni sehova).

Egyébként ha minden jól megy, teljesen normális vizsgarendem lesz, idén 6 tárgyból kell a vizsgaidőszakban vizsgázni, a diffeket és a faktokat remélhetőleg korábban letudom. Az öröklési jog beszámoló érdekes lesz, nagy és nehéz anyag, látszólag boldogulok vele, gyakorlatilag lövésem sincs az egészről. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.