Egyéb · Tanulmányok

Kis lépés a világnak…

Az előző bejegyzésemben nem akartam elkiabálni, mert még nem volt hivatalos, de a kari lapunknál (aminek a honlapja már többé-kevésbé működik) főszerkesztő-helyettes lettem 🙂 Jelen állás szerint a szünetem 2/3-át a lap dolgaival töltöttem, de nagyon boldog vagyok, úgyhogy még nem zavar 😀 Ettől függetlenül megírtam az első komoly cikkemet, de azt hiszem, maradok az olvasószerkesztésnél, a cikkekkel túl sok baj van (bár lehet, hogy csak mert megkaptam a HÖK-választások finoman szólva is kínos témáját).

Egyébként megyünk csapatépítésre is, remélem, nem üti a színházjegyünket, de valószínűleg le fognak szavazni.

A másik szuper hír, hogy végre megérkezett a jogosítványom 🙂 Tegnap vezettem is, igaz, csak a Tescóig, de hatalmas élmény, hogy senki se szól rám, ha egy kicsit túlpörög a motor. Ja, és úgy parkolni, ahogy nekem tetszik… hát az valami fenomenális.

Sikerült jelentkeznem egy tököli börtönlátogatásra, úgyhogy ebben a félévben is lesz egy bv-intézetes beszámoló a blogon. 🙂

Szünet után két évfolyamzh-t is írunk, úgyhogy rengeteg tanulnivalóm van, de egyelőre az évfolyamdolgozatom kérdőívének a terjesztésével vagyok elfoglalva. Sajnos csak pár FB-os csoportot és fórumot találtam, ahová kitehetném, úgyhogy direkt üzeneteket kell küldenem, ami nagyon sokáig tart. Eddig 110/2 a kitöltési arány, de hihetetlenül örültem annak a kettőnek is. Úgy számolom, hogy 1000-1500 üzenet kiküldésével meg is lesz az anyagom.

AFS-en közösségépítő szándékkal létrehoztunk egy FB-csoportot, aki szeretne csatlakozni, csak kattintson ide. 🙂

Kis lépés a világnak…” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Gratulalok (ugy mindenhez egyben)! :)) Milyen kerdoivrol van szo? Hatha esetleg en is tudok segiteni. Amugy vicces, abban a pillanatban adtal hozza az AFS-csoporthoz, hogy ramentem a csoport oldalara 😀

  Réka/Rekush-chan

  1. Köszi! 🙂

   Jogszociológiából írom a dolgozatomat, és a szexmunka magyarországi szabályozása a témám — a szexmunkások mennyire ismerik a rájuk vonatkozó szabályokat, illetve milyen a szabályozási közérzetük:
   http://goo.gl/forms/tXx1k2a7rD

   Nem hiszem, hogy tudnál segíteni, de ha mégis, megköszönöm. Azért nem osztogatom FB-on, mert még ha van is egy-két szexmunkás az ismerőseim között, akikről nem tudok, a többség valószínűleg sértőnek találná a feltételezést. Eredetileg akartam, de mivel szóban meséltem már több évfolyamtársamnak a témát, és az általános reakció a “kis naiv, azt képzeli, kitöltik” típusú nevetés volt, lemondtam róla.
   Valamiért sokan nagyon abszurd feltételezésnek tartják, hogy a szexmunkások urambocsá hozzánk hasonló emberek, akik akár internetezhetnek is.

   Örülök, hogy nem baj, hogy felvettelek a csoportba, igyekszem minden AFS-es ismerőst meghívni, tényleg jó lenne némi közösségi élet 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.