Írás

Nyafnyaf

A cím elég sokatmondó, szenvedek ezerrel, mint azt FB-on már kifejtettem, de azért minden rendben.

AFS-en véget ért a Halloween-hét, itt vannak az eredmények. Szerintem érdemes elolvasni a 100 szavasokat, nagyon ötletesek (és igen, még ebben az életben be fogom másolni a pontjaimat és a kritikáimat). 🙂

A szerdai büntetőjog évfolyamzárthelyit még nem javították ki, nem hiszem, hogy megbuktam volna, de azért jó lenne tudni, mert jövő szerdán lehet javítani, ha szükséges — egy nappal az alkjog előtt. Nem nagyon értem a rendszert, olyan, mintha két vizsgaidőszak lenne: egy novemberben, aztán majd még egy december-januárban, nem igazán érzem át, hogy mekkora különbség lesz az AJ vagy a BJ tudásomban még két előadás hatására (nagyjából ennyivel többet kérnek majd számon).

A vizsgafelvétel szerda estére esik, ami fantasztikus a ZH szempontjából, de ma végre az utolsó tárgyat is felrakták, úgyhogy legalább tervezni lehet.

A kari lap karácsonyi száma meg fog jelenni nyomtatásban, abban valószínűleg lesz egy részcikkem, de még hozzá se kezdtem (valószínűleg mások se csináltak még semmit, egyelőre egy kósza bekezdés se jött hozzánk javításra).

Egyébként írás terén magamhoz képest nagyon eredményes vagyok a hónapban, az üstös párom nem fog ajándék nélkül maradni. A másik történetemmel kapcsolatban is megvilágosodtam a büntetőjog hatására, úgyhogy jó hét volt, már csak el kellene jutni addig az ötletben.

Olvasás terén borzasztóan állok, a DP-t kb. fél éve nem bírom befejezni, a Green-könyvet szintén felfüggesztettem, kezdem szégyellni magam. Mentségemre szóljon, hogy mostanában már tévét se nézek, csak alszom előtte, és nagyon örülök, hogy még sehonnan sem hiányoztam, így most itthon maradhatok tanulni.

Mostanában valahogy a Könyvmolyképző borítóival van tele a Facebookom, érdekelne, ki mit gondol a jelenségről, nekem elég ambivalens érzéseim vannak: nem értek a grafikához, és nem tudom, mivel lehet eladni a könyveket, de nekem a pályázatos tervek mind jobban tetszettek, és kicsit fura, hogy sorozatban pályáztatnak meg borítókat, hogy szinte mind helyett másikat válasszanak. Értem az abszolút mérce melletti érveket, igazából az a fura nekem, hogy a sorozatos sikertelen pályázatok ellenére folyamatosan újakat hirdetnek.

Egyébként ha valaki még nem látta volna, meghirdették az új Aranymosást, aki érzi az erőt, törjön előre. Varga Bea fog tartani írástechnikai előadást, én sajnos nem tudok ott lenni, de valaki menjen el és okuljon helyettem. 🙂 Baromi csábító ez a szerkesztői tanfolyam is, vérzik utána a szívem, de sajnos biztos nem fér bele a következő félévembe az évfolyamdolgozat mellé, úgyhogy meg sem próbálkozom vele, de szintén menjen valaki helyettem 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.