Írás · Tanulmányok

Beindult az év + Elemek Harca

Hét közben már kifakadtam egyszer Facebookon, azóta inkább kellemes dolgok történtek.

PJ-ből végre megírtuk a ZH-t (egyben az év első dolgozatát), egész jól ment, és a tanár az előző óra kompenzációjaként még csokit is hozott ❤ Közigből is írunk jövő héten, ráadásul prezentációt kell tartanom két másik delikvenssel együtt, de legalább csinálunk valamit.

A jogszoc beadandómat a konfliktusmegfigyelésből egy előadásról fogom írni, és bőszen remélem, hogy nem szankcionálják. Egyszerűen nem találok megfelelő konfliktust, az aluljáróban veszekedő, részeg hajléktalanokhoz meg nincs nagy ingerenciám odamenni.

Végre voltam táncolni is, most, hogy lehűlt az idő, sokkal jobban tudok figyelni rá, hogy mit csinálok. Sajnos még mindig kevesen vagyunk, úgyhogy ez itt a reklám helye: ha szeretnél balettet vagy jazztáncot tanulni Budapesten, és 14-38 között vagy, akkor látogass el az All Round Dance Táncstúidóba 🙂

A kari lapnál lezajlott a felvételi, az írók gyengébbek voltak, mint vártam, ezzel együtt sok helyes embert választott ki a főszerkesztőnk 🙂 Csütörtökön volt egy rapid beülés, azóta az összes nevet elfelejtettem, de a barátnőm is bekerült, aminek nagyon örülök. Ma felolvastam két rövid szöveget, ami valószínűleg videóalámondásként meg fog jelenni valahol — kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle, ha A. azt mondja, jó lesz, én elhiszem neki 🙂 (Hihetetlenül gáz majd 20 évesen szembesülni vele, hogy nem tudok nyelvbotlás nélkül felolvasni egy 2 oldalas szöveget.)

Jövő hétvégén megyünk csapatépítésre Csillebércre, az azutánin pedig valami ELTE Press Akadémia lesz, úgyhogy most talán tényleg elindul a fejlődés.

Az Elemek Harcán egy centit se haladtam a pontozással (majd most), de még egy olvasói értékelés se érkezett, és biztos vagyok benne, hogy az írók örülnének némi visszajelzésnek, úgyhogy hajrá!

Megkaptam a Kívánság Üst idei baglyát, úgyhogy mostantól azt (is) fogom írni, nem mintha eddig baromi szorgalmas lettem volna a regénykezdeményemmel. Viszont már két embertől kaptam előolvasói visszajelzést az eddigi fejezetekre 🙂

Az oldalsávon látható a Gyilkos Elmék első 5 évada, amit röpke egy hónap alatt kiszállítottak, de mostantól akkor nézzük, amikor csak akarjuk, majd egy szép napon megrendeljük a következő ötöt is. Már mindet láttuk, de ezt nem lehet megunni.

giphy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.