Egyéb · Tanulmányok

Gyorsjelentés

Azzal kezdeném, hogy az elmúlt héten kb. 4 listát vezettem, nehogy elfelejtsek valamit, de ha van valaki, akinek ígértem valamit/tartozom valamivel, sikítson, mert már csak a tanulós listám van meg.

Ez a hét elég kaotikus volt, viszont több jó dolog is történt.

Sikerült autósiskolát váltanom, úgyhogy most a Csigavérnél vagyok. Egy barátnőmnek normális oktatója volt ott, aki úgy fest, elvállal — nagyon jó lenne, mert már több mint 760 km-t vezettem, és még mindig nincs meg a papírom (580-tól lehet vizsgázni, régebben meg csak 30 óra kellett). A Spuri Suli javára legyen mondva, hogy nem kérdezték, miért válok meg tőlük 😀

Megvolt az első AJ szeminárium, nem csináltunk semmit, de megígérték, hogy küldenek egy tájékoztatólevelet, ami azóta se jött meg (lecke persze van). A PJ szeminárium elmaradt (a tanár elnézte a termet, és nem volt neki gyanús, hogy 3-an vannak a 20 helyett), cserébe mindenkinek max. pontot adott az első dolgozatra.

A mediációs tanár behívott minket, hogy közölje, inkább páratlan héten tartana órát, valószínűleg még nem találta meg a Neptun üzenetküldős funkcióját. A jogi dogmatika egy fokkal jobbnak tűnik, mint amire számítottam, viszont a 26-ból csak 7-en voltunk, és én a következő órára nem tudok menni, úgyhogy lesznek kínos pillanataim.

Az ELTE ITK-s német nagyon jónak tűnik, sikerült egy olyan csoportba kerülni, ahol nem én vagyok a legbénább, mégis lesz mit tanulni, ez tulajdonképpen az egész hetemet feldobta. Cserébe a szaknyelvi angol nem fog indulni/ha indul is, valószínűleg nem megyek, mert vezetni kell valamikor.

Ugyanaz a barátnőm, aki az oktatóval összehozott, bemutatott egy friss ÁJK-snak, szerencsétlent majdnem beszerveztem a Jurátusba, de lekéste a határidőt 😀 Azt hiszem, nekünk tavaly az IK-val jobb dolgunk volt, mint a mostaniaknak az új mentorrendszerrel, ennek a lánynak ugyanis nem adtak semmilyen kész jegyzetet, sőt (a kari bulikról azért szólnak neki).

A tankönykrízis kezd elmúlni, a KIG könyv még mindig nem jelent meg, de az EKP-t és a Btk.-t megrendeltem, a többit pedig sikerült megvenni, úgyhogy egész jól állok.

Az Elemek Harcán már csak 4 történet van nekem hátra, ezeket a jövő héten kivégzem, de elég vegyes érzéseim vannak a művekkel kapcsolatban. Aztán már tényleg a DP-t fogom olvasni, az első kihívás, amire molyon jelentkeztem, ehhez kapcsolódik, és januárban vége, úgyhogy jobb lesz sietni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.