Írás · Tanulmányok

Csupa jó :)

Csütörtökön megvolt az év első szerkesztőségi ülése 🙂 A jó hír, hogy emlékeztek rám, és már van 5 ember, akinek én is tutira megjegyeztem a nevét — 27-ből ugyanis főszerkesztőstül 6-an jelentünk meg. Elég nagy átállás lesz (nem lesz többet papíralapú megjelenés), úgyhogy nagyon sokan kikerülnek, cserébe tömeges felvételire lehet számítani, szeptember végén pedig csapatépítés. Hihetetlenül jó érzés, hogy ezt is úgy szervezik, hogy egyik délután meghívott előadó lesz, másnap meg kalandpark, vagyis nem teljes hétvégés vedelés lesz 😀

Nem akarom elkiabálni, de ez a rangsorolásos tárgyfelvétel nem is olyan borzasztó, legalábbis lelkileg semmiképp, a végkimenetelét még nem tudom. Az nem a rendszer hibája, hogy kénytelen leszek péntekre is tárgyat felvenni, és az sem, hogy nem vonz a jogi dogmatika c. csoda (még mindig jobbnak tűnik, mint a jogpolitika és jogalkotástan).

Úgy fest, hogy az elsős tankönyveim eladható részét sikerül egyben továbbadni, egy srácot, aki alattunk járt (és az egyik barátnőm pasija volt), hozzánk vettek fel, és kb. 10 másodperccel azután, hogy kitettem a csoportba az eladó könyveimet, jelentkezett, hogy neki kellene. Erős a gyanúm, hogy valami köze van a csoportbeosztásnak a középiskolához, ugyanis ő is abba a házba került, mint én tavaly, pedig ő F betűs.

Szintén jó, hogy megjött az új helyesírási szótár, most ezt fogom tanulmányozni a KRESZ helyett.

Körmözésben fejlődök, vettem egy új színt, ezzel sokkal szebben sikerültek a körmeim, mint az előző szett (az egyébként két hétig volt fenn, és bírta volna tovább, csak meguntam, meg az első idei egyetemi fellépésre nekem új köröm kellett, mert hiú és self-conscious vagyok).

A némettanfolyamról még mindig nem jeleztek vissza, viszont elvileg lesz szakmai angol, igaz, az órarendembe csak a human rights modul fér bele, ami pont nem kell az ILEC előkészítőhöz, de jobb, mint a semmi. Jelentkezés elég középkoriasan valami faliújságon lesz, de hogy mikor, azt még a központvezető se tudja.

Végre átnéztem az új történetem elejét, és úgy fest, már találtam is hozzá pár előolvasót/bétát, de ha valakit esetleg érdekel, itt a keresőposzt. 🙂

Azt hiszem, átestem a ló túloldalára a találkozókkal, jövőhéten kettő is lesz, hétvégén a volt magyartanárommal is, következő hétvégén osztálytalálkozó,  hó végén meg a csapatépítés.

Jövő csütörtökön megyek forgalmi vizsgára, szurkoljatok, mert nem szeretnék még több órát venni. Kár, hogy senkit se ismerek, akinek Pesten elsőre sikerült. Az oktató miatt már nem stresszelek, egyrészt megmondtam, hogy nem nála folytatom, ha nem megyek át, másrészt úgy összevesztem vele, hogy szó szerint sírtam dühömben, nehogy ráordítsak a nyílt utcán, pedig engem így felhúzni nagy teljesítmény. Ki nem állhatom, amikor azt hiszik, akármit meg lehet tenni velem, csak mert igyekszem előzékeny és udvarias lenni.

hate

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.