Egyéb · Tanulmányok

Készülődés

Részemről már elkezdődött a készülődés a következő tanévre, ami egyrészt jó, mert amíg csak készülni kell valamire, addig szeretem és lelkes vagyok, másrészt viszont már csak egy hónap van hátra a nyárból.

Az órarendem valószínűleg a közepesen rossz és a siralmas között lesz valahol, bár ha sikerülne úgy felvenni az órákat, hogy kedden csak két előadásom legyen, és pénteken ne kelljen bemenni, annak nagyon örülnék. (Csak hónap végén lesz tárgyfelvétel, de nem árt A-Z tervet kidolgozni, mivel lesz egy rangsorolásos menet is a szokásos versenyjelentkezés előtt.)

A legnagyobb gondnak eddig az “elméleti jogi választható” csoportba tartozó tárgyak tűnnek, egyik borzalmasabbnak látszik, mint a másik, ráadásul hihetetlenül kretén időpontokban vannak, többek közt péntek késő délután és kötelező előadással egyszerre. Egyébként nem bánnám, ha pénteken is kéne menni, de sajnos nem úgy megy, hogy a reggeli/esti szemináriumokból hirdetnek péntekre is, hogy aki nem akar reggel 8-tól este hatig, esetleg nyolcig benn lenni, az jobban eloszthassa a tárgyakat.

Végre lemásoltam az asztali gépről az adatokat, úgyhogy a következő tanévben nem lesz felesleges monitor az asztalomon 😀 Anya beviszi majd a munkahelyére, kicsit nagyobb, mint amit adtak neki.

A következő tanévre készülve hatalmas óramennyiségre fizettem be táncon, úgyhogy most már kénytelen leszek eljárni.

A szépségiparból végleg kiábrándulva vettem egy géllakkozós készletet, mostantól én fogom csinálni a körmömet. 🙂 Az első próbálkozás eredménye itt látható: köröm2.1

Kicsit pontatlan lett, de majd belejövök — igazából az számít, hogy kibírja a két hetet, esetleg kicsit többet. Ahhoz képest, hogy milyen körmösökhöz volt szerencsém az elmúlt három (?) évben, kétlem, hogy nagy kárt tudnék tenni magamban, és ha bejön a dolog, gazdaságosabb is, mint szakembert megfizetni, az pedig egyenesen felbecsülhetetlen lenne, ha nem kéne még egy helyre eljárni.

Végre bejelentettek forgalmi vizsgára, az oktató hihetetlenül kedves volt, mint mindig (“Tényleg? Akkor is, ha megbuksz?”), de végre leesett neki, hogy szeptembertől akkor se fogok tőle órákat venni, ha piros hó esik. Már 60 órán és 600 km-en túl vagyok, és elég nehezemre esik túltenni magam rajta, hogy azt képzeli, örökké fizetni fogunk neki (BTW előző órán kihajított egy almacsutkát az ablakon).

Írás terén jól állok, elkezdtem begépelni, ami a nyaralás alatt írtam, hamarosan elkezdek előolvasókat és bétákat keresni. 🙂 AFS-en adminná lettem, úgyhogy mostantól ott is több időt fogok tölteni.

Szeptembertől indul a pontozás az Elemek Harca Kihíváson, de addig is: akinek van érkezése, menjen olvasni a Potter Kihívásra (tudom, aki olvassa ezt a blogot, az már ott van/író/máshol is látta ezt, de akkor is, próbálkozom).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.