Írás · Kultúra · Olvasás

Tevékenyen

Kiolvastam az Anita Blake utolsó magyarul megjelent kötetét, a Halálcsókot, arról itt a molyos értékelés, most a Shivert kezdtem el.

Voltunk a nagymamáméknál névnapozni, ennek eredményeképpen felváltva kapok SMS-eket és e-maileket, hogy “ez most sms?” 😀 Anya megmondta a válást, a vártnál kisebb érdeklődést mutattak (semennyit…), viszont követelték, hogy akkor adja oda a másik lakáskulcsot, hogy ők majd átjönnek, amíg el leszünk utazva — nem mintha nem látnánk őket szívesen, de ez a nagyon rossz ötlet kategória, és elég sok reakcióra készültünk, de erre nem :/

A Nem akartam javításában (és AFS-es feltöltésében) már a 15. fejezetnél tartok, igazából ha sikerülne tartani a napi egy tempót, lehet, hogy még nyaralás előtt befejezhetném az egészet (viszont a végét nem csak szótárazni kell, hanem vágni is).

Az új, CampNanón írt vázlatomat is átnéztem, kijavítgattam, és még mindig tetszik, úgyhogy tényleg ezt fogom megírni a nyáron, vagy legalábbis elkezdem. Egyelőre viszont nem tudom besorolni semmilyen kategóriába, ami elég baj. Középiskolások vannak benne, nyomozgatásról szól (egyáltalán nem romantikus), viszont nem krimi, mert már az elején tudjuk, hogy ki a gyilkos, és nem is az a lényeg. :-/

A Testis Temporum Kihíváson is gondolkodom, leginkább azon, hogy legyen-e majd jó soká megint, csak kicsit épeszűbben, sokkal könnyebb pontozással és csapatversenyre építve, vagy hogy lenne-e rá igény, de ezt még talán korai megmondani. Mindegy, a lényeg, hogy egy új szabályzattal is bíbelődöm, mert ebben a negyven fokban csak mozdulatlanul lehet ülni.

Tegnap megnéztük moziban a Valami követ (It Follows) című horrorfilmet, ami minden volt, csak az nem, amit ígértek — a szereplők meg se próbálták kideríteni, hogy miért történik velük, ami, és hogy lehetne elmulasztani, főleg mezei házakban és parkokban sajnálták magukat, a film másik felében autókáztak. Azt hiszem, végül sikerült medencébe ölni a gonoszt, de az nem derült ki, hogy szárazon miért nem lehetett agyonlőni, amíg vízben igen. Sajnos egyáltalán nem volt félelmetes, az összes horrorszerű kocka benne van a trailerben.

Lesz új lencse a tévénézős szemüvegembe, nagyon ideje volt, mert már annyira gyenge volt az a dioptria, hogy hunyorogva is alig tudtam elolvasni a képernyőn a dolgokat, viszont a rendes szemüvegemet nem nyomorítom meg tévézéssel (szemüvegben alvással…).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.