Írás · Egyéb · Olvasás

Nyári tervek

Az első nyári programom az AFS tali volt, eredetileg arról akartam élménybeszámolót írni ma, de sajnos elmaradt, úgyhogy jöjjenek a személyes hülyeségek!

Stoobie és Hamy meghívtak zsűrizni az Elemek Harca Kihívásra, úgyhogy szeptemberben ott fogok villogni 🙂 Rengeteg tehetséges író jelentkezett, szerintem ősszel mindenkinek érdemes figyelni az oldalt. (Itt még nyilván a régi helyesírás lesz érvényben, ettől függetlenül várom az új szabályzatot, kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól.)

Ami a közelebbi jövőt illeti, remélem, hogy sikerül levizsgáznom vezetésből még mielőtt elutazunk — kicsi az esélye, mert kb. három hét van addig, és másfél hónapja nem voltam vezetni, ráadásul az oktató egy kretén, aki nem nagyon szeret időpontot adni, de majd hétfőn letelefonálom vele az ügyet. Már egy éve húzódik a dolog, úgyhogy ha nem hajlandó rendszeresen fogadni, kérek egy másik oktatót.

Elég sok könyvet vettem, amit még nem volt időm elolvasni, szeptemberig feltett szándékom végezni velük, hogy legalább egy kicsit törlesszek a lemaradásomból. (Mondjuk pont rosszul indítottam, mert megvettem a következő AB kötetet, amiben már a 60. oldal környékén járok, de annak sosem tudok ellenállni — egyébként hihetetlen önuralmat gyakoroltam a könyvesboltban, csak ezzel + a tervezett ajándékkönyvvel távoztam, pedig nagy volt a kísértés.)

Jó érzés látni molyon, hogy a tankönyveim az AJ kivételével eltűntek az aktuális olvasmányok közül, rossz volt látni, hogy nem haladok velük. 😀 Amire biztos sor kerül, az A démon és a papnő és a Shiver, a többi sorrendjét még nem döntöttem el.

Gondolkodom a Rukkola kipróbálásán, van pár könyvem, amin szívesen túladnék, főleg olyanok, amiket ajándékba kaptam, nem olvastam, és soha nem is fogok, de annyira bonyolultnak látszik, hogy mire elolvasom a tájékoztatók felét, mindig elmegy a kedvem :’D

Ami az írást illeti, a Camp NaNós vázlatomat fogom megvalósítani, és most komolyan beszélek. Mindig azt mondom, hogy tényleg írni fogok, de kezd kínos lenni, hogy valójában sosem írok semmit, mert egy lusta (és elfoglalt) disznócska vagyok, de ezúttal tényleg tényleg írni fogok, mert ez egy jó ötlet, és annyira lúzer már nem lehetek, hogy egy percre kidolgozott vázlatot se legyek képest tisztességgel megírni.

Ezt főleg nyaralás alatt tervezem, remélem, Albánia motiváló környezet lesz. Utazás előtt feltett szándékom a Nem akartam javításának a befejezése, tudom, hogy már ezt se hiszi el nekem senki, de ezúttal tényleg elszántam magam.

Év közben csomó emberrel nem találkoztam, úgyhogy őket is fogom zaklatni, illetve remélem, hogy revával is sikerül összehozni legalább egy talit (inkább többet 😀 ). Csütörtökön Nienna Ewarával találkoztam, mivel ismét Pesten járt, jól kibeszélgettük magunkat, remélhetőleg szeptemberig most jártam utoljára az A épület büféjében (ahogy azt is, hogy szeptembertől rendszeresen megfordulhatok ott, és nem helyezik Lágymányosra, vagy esetleg a pusztába a kart).

Feltett szándékom még megszüntetni az asztali számítógépet, amit igazából nem használ senki, csak adatokat tárolunk rajta, a monitor meg rengeteg helyet elfoglal az amúgy sem teniszpályányi asztalomból, csak éppen ez elég nagy munka lesz, mivel mindent le kell menteni róla, de úgy, hogy a végeredmény összhangban legyen anya és az én gépem adathalmazával, tehát semmi se szerepeljen kétszer, úgyhogy ezt egyelőre halogatom. Viszont a névnapomra megkaptam hozzá anyától a háttértárat, amire amúgy is elég régen vágytam, úgyhogy örülök (sajnos másik szülőm névnapi kultúrája odáig terjed, hogy “névnapra is szokás ajándékot adni? nem is tudtam…”, nem ám egy tábla csokiig vagy egy csokor virágig, de igazából pont le van….).

Ha már számítógépek, valószínűleg a nagymamámékhoz is sokszor megyek majd, hogy segítsek neki megtanulni e-mailezni, bár ők még nem bokszolták le a dolgot: a nagypapám eléggé possessive, már ami a gépet illeti, a nagymamám viszont nem az a típus, akinek csak úgy nemet lehet mondani 😀

Tegnap elmentem fürdőruhát venni, ami sikerült is, de nem volt jó élmény, egyrészt nem mondhatni, hogy a beach body kategóriába tartoznék így vizsgaidőszak után (igen, edzeni is fogok a nyáron), másrészt a fürdőruhák fele pont úgy néz ki, mint a tavalyi modellek. A vizsgaidőszak előnye, hogy már az összes nyári cucc féláron van mindenhol, viszont sok minden elfogyott. Valamiért hatalmas divat lett a csíkszerű fürdőruhafelső, amiben még a modellek 90%-a is elég borzasztóan néz ki, nemhogy én, és szintén alig találni olyan felsőt, amiben nincs kétujjnyi szivacs, de végül én nyertem 😀

A rózsaszín festékem viszont még mindig nem érkezett meg, remélem, nem tartotta meg valaki a postán 😦

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.