Írás · Kultúra · Olvasás · Tanulmányok

Soha rosszabbat

A legfontosabbal kezdem: elindult a Testis Temporum Kihívás publikálási szakasza, a hétvégén pedig az olvasói játék is felkerül, úgyhogy érdemes figyelni az oldalt. Jelenleg megtekintésekkel nagyon jól állunk, remélem, így marad, sőt azt is, hogy kritika lesz némelyik kattintásból. Én az összes történetet nagyon szerettem, ha felkerülnek Merengőre, több is vándorol majd a kedvencek közé.

Ha már Merengő, felmérés van, itt tessék kitölteni.

A hétvégén ráadásul sikerült találkoznom Nienna Ewarával, akivel a kihívás miatt kerültünk közelebb egymáshoz, és szerintem nagyon jól sikerült a délután. Kezdem azt hinni, hogy minden tele van (leendő/néhai) joghallgatókkal.

Egyetemi fronton egyelőre minden rendben, jelentkeztem olvasószerkesztőnek a kari lapba, kíváncsi leszek. Nem szoktam reklámozni a netes alteregómat, az életrajzom viszont csak az írós, javítós tevékenységemről szól, hogy valami kapcsolódót is fel tudjak mutatni — ez elég nagy lépés volt nekem, remélem, nem lesz horribilis következménye. Ha minden igaz, 18-án interjú.

Pénteken találkoztam egy volt osztálytársammal, akivel október óta nem bírtunk összeszervezni egy beülést, és az is jól sikerült: az a pár ember egyre jobban hiányzik, akit nem kívántam az utolsó években a pokolba. (Némelyek meg vehetnék a lapot, és leszállhatnának rólam.)

Ezer éve nem jártam az Operában, most végre eljutottam a Manonra. Nagyon szép volt a díszlet, és jól is táncoltak, a férfiak lábán a nadrágon keresztül is látszott az összes izom, a nőkön viszont sajnos térdig érő szoknya volt, ami eléggé takart. Még színházi perecet is ettem, a teraszhoz viszont túl hideg volt.

Végre kivégeztem a Színből, színbőlt, most a DP jön, de majd csak az alkotmányjog után. Tervez valaki könyvmolyképzős dedikálásra menni?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.