Írás · Egyéb · Kultúra

Let It Snow és a szünet vége

Feltöltöttem a Let It Snowt az összes létező oldalra, úgyhogy mindenki ott olvashatja, ahol neki a legkényelmesebb: Merengő, AFS, Imagine és Továbbvilág.

Ezen felül a ficblogos és a blogos történetlistámba is bekerült az írás.

Finnigan nagyon boldoggá tett azzal, hogy rájött, melyik írás tartozik hozzám. Sőt közben kiderült, hogy Xwoman is felismert. 🙂

Lesz Merengő tábor (július 23-26.), én sajnos nem leszek itthon, pedig már egy ideje nagyon nézegettem, és idén talán rá is szántam volna magam, de ha valakinek még nincs programja, lesse a fórumot. 🙂

A Testis Temporum Kihívás halad, közeleg a félidő, a logópályázatra február 14-ig lehet küldeni a műveket.

Hétfőn elkezdődik a 2. félév, ezt a két hét szünetet viszont sikerült a lehető legjobban kihasználni 🙂

Újra járok vezetni, az oktató egy hangyányit se lett jobb, viszont a kötelező óraszámom már megvan, “csak” az 580 km fele hiányzik, hogy elmehessek vizsgázni. Ha nem változik a pasi legalább egy kicsit, váltani fogok, pedig nagyon reméltem, hogy kihúzom egy tanárral. Jelentkeztem elsősegély-tanfolyamra, március elejére várható a vizsga.

Voltam fodrásznál, végre nincs lenövésem, kár, hogy nem marad így 🙂

Szerdán megszereztem A filozófia világtörténetét, így semmi sem akadályozhat meg benne, hogy a következő félévben tanuljak is valamit. Igazi ritkaság ez a könyv, de szerintem az eladónak fogalma sem volt róla, különben nem lett volna olyan jutányos az ár. Azon gondolkodom, hogy ki kellene dolgoznom a tételeket, úgy legalább lenne egy rendes, kész anyag a többieknek (a mostani előgyártott filójegyzet nagyjából egy mekis cézársaláta színvonalán van).

ÁJK-n most vezették be a versenyjelentkezés helyett a rangsorolást, jelenleg mindenki ezen van kiakadva, én egyelőre semmit sem érzékeltem belőle, mivel a faktjaimat nem érinti, de az a benyomásom, hogy augusztus végén itt fogok bőgni miatta.

Még mindig nem hiszem el, de sikerült összehozni egy osztálytalálkozót, ahová a társaság fele el is jött 🙂 A Sirius Teaházban találkoztunk, aztán UPKP-ban gíroszoztunk, végül bementünk melegedni az egyik fiúhoz — ennek megfelelően közelebbi ismeretségbe kerültem a 914A-val, mint szerettem volna.

Pénteken a Puskinban megnéztük a Pride-ot, hatalmas film, mindenkinek ajánlom (trailer). Utána megvettem a táskát, amit november óta nézegettem (jobb oldali sávon van a kép) 🙂

Szombaton még két barátommal találkoztam, rengeteget beszélgettünk azokról a dolgokról, amit az egész osztály előtt inkább nem hoztunk fel, de sajnos valószínű, hogy megint sokáig nem fogunk összefutni.

Remélem, mindenkinek jól indul(t) a következő félév, vagy egyszerűen az új év, az én hozzáállásomat ez tükrözi a legjobban:wpid-2015-02-08-15-32-55.jpg

Ami az írást és a készülgető regényemet illeti, a javításban már nagyon a végén járunk, utána elkezdhetem kihuzigálni, és részletesen megtervezni a befejezést — ez a fő projektem a következő vizsgaidőszakig.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.