Egyéb · Tanulmányok

40 nap…

…van hátra karácsonyig. A vizsgaidőszak kezdetéig még nem számoltam ki, a közeljövőben nem is fogom.

Ezen a héten mindent benéztem, egyrészt azt hittem, hogy a WWC határideje jó, aztán rájöttem, hogy az részemről dec. 10, nem 16, hétfőn direkt megnéztem, hogy mennyit kell megtanulni római jogra, aztán csütörtökön ráébredtem, hogy kétszer annyit, azt hittem, máshová kell mennem vezetni, amit csak az utolsó pillanatban sikerült tisztázni… Szóval nagyon összeszedett vagyok.

A vezetésoktató egyre gázabb, szó szerint is, kiderült, hogy az autó, amin benzinesként tanulok, át lett buherálva gázüzeműre. -_- Egy semmibe kitett, nem is benzinkútszerű telepen tankoltunk egy fehér tartályból, pont úgy nézett ki, mint ami soha az életben nem látott biztonsági ellenőrt. Ráadásul a pasi nagyon kényes a váltójára, azt akarja, hogy teljesen hangtalanul váltsak, ami csak úgy lehetséges, ha az ember olyan lassan csinálja, hogy megáll közben a kocsi.

Ez ahhoz képest nagyvilági…

Jövő szerdán vizsgajelentkezés (ez is versenyrendszerben), úgyhogy aznap egyáltalán nem is megyek suliba, hátha legalább 1-2 jó időpontot sikerül szereznem, mielőtt végleg lefagy a rendszer/kidob engem.

A hétvégi programom nagyon változatos lesz, római jog, esetleg egy kis alkotmánytörténet… :/

.

.

Hogy anyám miért olvassa a blogomat, mikor többször is megkértem, hogy ne informálódjon az írós dolgaimról, azt nem tudom, de remélem, ezt látva abbahagyja, és nem kell kitalálnom, hogy tilthatnám le csak őt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.