Írás

Kihívásos

Az szünet utáni első hét mindig nehéz, de túléltem 🙂

Akadnak ugyan apró problémák, mint a feldolgozhatatlan mennyiségű tananyag, vagy hogy nem sietnek megmondani, hogy mit kellene csinálni, csak a határidőt közlik, de annyi baj legyen.

Shanon javaslatára a napokban megszületett egy HP-s karácsonyi kihívás ötlete a Hírverő csoportban, úgy néz ki, holnap indul a jelentkezés az I. Winter Worderland Challange-re, amit Bellinda és Aidemera szerveznek.

Még elég sok a kérdés a szabályzat és a feladat környékén (mindkettő elég kusza, erről folyik az egyeztetés FB-on), de nagyon szeretném, ha elindulna a kihívás, akkor nem úgy lépnék át az új évbe, hogy gyakorlatilag semmit se írtam, csak nyafogtam az írásról 🙂 A résztvevők száma elég korlátozott, a kiírásban meg van pár ellentmondás, tisztázatlan rész, de ilyen rövid idő alatt nem hiszem, hogy jobbat össze lehetett volna hozni, és már ma délutánra várható a javítás 🙂

Valakinek nincs még kedve jelentkezni?

Már elég régóta gondolkodom valamin, amit ennek a kihívásnak a kapcsán meg is tudok kérdezni tőletek (szigorúan nem a WWC ellen irányulva, hanem általánosságban): nektek nem zavaró, hogy mostanság minden kihívás sorszámozva indul? Például I. XY Kihívás — nekem ez olyan, mintha biztosra lehetne venni, hogy minden annyira klappolni fog, hogy érdemes legyen még sokat szervezni belőle, és ez ellenérzéseket kelt bennem.

Vajon van köze a tendenciának ahhoz, hogy mostanában mindenből a sorozat a menő (könyvsorozat, filmsorozat stb.), vagy ez attól függetlenül alakult így?

Remélem, mindenkinek jól telik ez a meleg hétvége, a nanósoknak pedig kitartás! 🙂

U.i: már forgalomban vezetek, úgyhogy óvakodjatok 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.